Szendvicspanel

Általános leírás

Csarnokrendszerektől, a telkünk végében álló kerti tárolóig. Mára felsorolhatatlanul hosszú a lista, ahová beépíthetővé váltak a Steel-Lemez gyári kínálatában található önhordó szendvicspanel építőelemei.

Funkcióiban eltérő épületekhez, eltérő fizikai, tűzállósági, tűzterjedési és hőtechnikai teljesítményeknek kell megfelelni. Ezeket az igényeket figyelembe véve fejlesztettük ki termékkínálatunkat, így a szendvicspaneleket eltérő hőszigetelő maggal, különböző vastagságban, egyedi méretekben tudjuk elkészíteni, vagy készletről értékesíteni.
 

Szendvicspanelek alkalmazásának előnyei

Alkalmazásukkal csökkenthető a szerkezet keresztmetszete, ezzel együtt jelentősen növelhető az épület belső, hasznos tere.
A legszigorúbb hőtechnikai követelményeknek is eleget téve, gazdaságos fenntartást biztosítanak.
Szerelt technológiája révén, gyorsabbá és egyszerűbbé válik a kivitelezés, az építőelemek újra hasznosíthatóvá válnak, jelentős költségeket megspórolva így a beruházás minden résztvevőjének.
Modern és esztétikus külsőt kölcsönöz az épületnek.

Szerelési sajátosságok

A homlokzati falak kialakításához, látszó rögzítésű oldalfal paneljeink esetén, egyaránt alkalmazható az állított (vertikális) és fektetett (horizontális) építési módszer is. 
A rejtett csatlakozású oldalfal panelek elsősorban állított építési mód esetén ajánljuk, persze a lehetőség adott a vízszintes beszerelésre is.

A tetőpanelek beépíthetőségének egyetlen fontos kritériuma a megfelelő tetőhajlás szög.
A felső fegyverzet 45-ös trapézprofillal rendelkezik (lásd  T45 trapézlemez), ami magastetőkön (min. 5° vagy 8%) teszi lehetővé a Metál-Sheet szendvicspanelek alkalmazását. 
 

Betöltés...