Trapézlemezek

Általános leírás

Homlokzatok, térelhatároló falak, tetők, kapuk és kerítések. Hideg raktárak, ipari, állattartó és mezőgazdasági épületek, garázsok, színek valamint tárolók, előtetők vagy a házunk újra fedése.
Felsorolni is nehéz, mi mindenre nyújthatnak megoldást a Steel-Lemez trapézlemezei.
Megbízhat bennünk. A trapézlemez gyártása cégünk első tevékenységei közé tartozik.
Immáron több, mint 15 éves, kiemelkedő szakmai tapasztalatra tettünk szert a lemezmegmunkálást területén.

Hogyan válasszunk megfelelő trapézlemezt?

Az igényekre legtöbbször az ügyfeleinkkel közösen találunk megoldást. Azonban a trapézlemezek kiválasztása során, olykor nem elegendő megjelenésben megfelelni a követelményeknek.
A lemez "erősségét" növelni lehet a lemez vastagságának, vagy a profil magasságának növelésével. Utóbbi eset azért figyelemre méltó lehetőség, mert a trapézminta nagyságát növelve, esetenként elkerülhető a lemez vastagságának növelése - így a drágább anyag szükségessége - és lehetőség adódik a tetőszerkezet szelemenjeinek ritkítására, ezzel tovább csökkentve a szerkezet bekerülési költségeit.

Gyártási és szerelési sajátosságok

Nincsenek mennyiségi korlátozások. Ha szükséges, akár egy táblát is legyártunk.
Hosszában 20 cm-től, akár 13,5m feletti táblaméretig elkészítjük a lemezeket.
Nem kell heteket várnia a lemezére. Gépparkunk nagysága lehetővé teszi, hogy akár 2-3 munkanap alatt, egyes gépsorokon azonnal gyárthassunk.
Minden Steel-Lemez trapézlemez hosszában is toldható, egymásba forgatható, a keletkezett hulló része újra felhasználható.
Célszerű a lemezek egymásba illesztését, a területre jellemző szél irányával szemben sorolva végezni, hogy a szél ne kapjon az elkészített lemez felület alá.


Betöltés...